leaving for Sicily

along the Rhine
I love living in Düsseldorf. But honestly, today I’m extremely happy of departing tomorrow to Italy.
After a long, dark and cold winter in Germany I’m desperately longing for southern light and temperatures. My soul needs urgently a change of scenery. I’m luckily spending one week on Sicily concentrating on food styling and photography. I’ll be participating in a workshop held by Béatrice Peltre from la tartine gourmande and Fabrizia Lanza in the Anna Tasca Lanza Cooking School.
I’m excited about this great and enriching experience. I presume it’ll be a feast for my senses, specially for my eyes and my taste.                                                                                     Of course you’ll get a huge number of photos to see after my return.
So please prepare yourself for that!

Advertisements

Über angica

I love what I live: daydreaming ▪ architecture ▪ photography ▪ travel ▪ silence ▪ art ▪ my curiosity ▪ books ▪ abstraction ▪ languages ▪ dialogues ▪ writing ▪ museums ▪ sea ▪ guitar ▪ colour blue ▪ food ▪ details ▪ filigree ▪ change ▪ motion ▪ my freckles ▪ manual work ▪ piano ▪ colour white ▪ flamenco music ▪ salt water ▪ haiku ▪ sweets ▪ warmth ▪ reduction ▪ lateral thinking ▪ inspirations ▪ yoga ▪ sand ▪ light, light and more light.
Dieser Beitrag wurde unter food, photography veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Eine Antwort zu leaving for Sicily

  1. janalinesmalman schreibt:

    You have a great blog filled with beautiful photos! Thanks for following my journey, it means a lot. I will definitely be on the lookout for your next post!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s